GÖBEK DELİĞİ MUCİZESİ…

Yayınlama: 29.07.2024
Düzenleme: 15.07.2024 14:03
A+
A-

Göbek deliğimiz inanılmaz bir hediye adeta bir mucizedir.

Doğumdan sonra yaratılan ilk kısım göbek deliğidir. Sonra annenin plasentasına göbek bağıyla bağlanır. Göbek deliğimiz kesinlikle inanılmaz bir şey !…Bilime göre bir kişi öldükten sonra göbek deliği 3 saat kadar sıcak kalır.

Bunun nedeni göbek deliğinin arkasında 72.000 den gazla damar olan bir nokta olmasıdır. Hamileliğimizde 9 ay boyunca onun aracılığıyla üretildik ve beslendik. Tüm damarlarımızın göbek deliğine bağlı olmasının nedeni budur. Göbek deliği hayattır.

Göbek deliğine yağ uygulayarak göz ağrıları, göz kuruması, pankreas, topuklardaki çatlakları engelleyebilir, dudakları, yüz ve saçları parlak tutmaya devam edebilirsiniz…Diz ağrıları, bükülme ve eklem ağrılarında da faydalıdır. Görüş alanını geliştirir ve mantar tedavisine yardımcı olur.

Gece yatmadan önce göbeğinize 3 damla Hindistan cevizi yağı sürün ve etrafına 4 cm. kadar yayın…       Diz ağrıları için…Gece yatarken 3 damla yağ sürün ve aynı işlemi uygulayın. Titremeler ve uyuşukluklar için eklem ağrıları ve kuru cilt ağrıları için: 3 damla Hardal yağı ve aynı prosedürü uygulayın.

Neden göbek deliğine yağ sürüyoruz ?…Göbek deliği damar bağlantısından, yağ ve besinleri tespit eder ve onları emer. Bir bebeğin midesi ağrıyorsa göbeğine sıcak yağ masajı yapılırsa ağrı gider risk yok.

Yatağınızın yanında istenen yağı küçük bir kavanozda tutabilir ve göbeğinizin üzerine birkaç damla koyabilir ve hatta uyumadan önce masaj yapabilirsiniz. Bu faydaları hissedeceksiniz.

(alıntıdır)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.