LUNAPARK TESİSLERİ ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAMA HAZIR

Lunaparka Eğlence Tesisleri, Kurban Bayramında hazır şekilde çocukları bekliyor.

LUNAPARK TESİSLERİ ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAMA HAZIR
Yayınlama: 15.06.2024
Düzenleme: 14.06.2024 17:09
A+
A-

Adnan Menderes Bulvarı girişinde bulunan Lunaparka Eğlence Tesisleri, Kurban Bayramı dolayısıyla bakımlarını yapılarak hizmete açık olacak.

Adana’nın tek ve en önemli eğlence merkezi konumunda olan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Lunapark Tesisleri’nin işletmecisi İsa Önük,“Her yıl yenilediğimiz, özenle bakımını yaptığımız, son teknolojiyle donattığımız çarpışan otolar, atlıkarınca, dönme dolap ve diğer aletlerimiz Adanalıların hizmetine hazır olduğunu” söyledi.

Önük, “Amacımız; Adana’nın sıcağında denize ve yaylaya gidemeyen insanına hizmet etmek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sosyal aktivitelere çekmek, eğlenmelerini sağlamak, yeni oyun aletleriyle hoşça vakit geçirmelerine yardımcı olmaktır. Engelli ve yaşlılarımıza da yönelik etkinliklerimiz olacaktır. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de hoşça vakit geçireceği tesislerimizde serin bir ortamda çocuklarınız ile eğlenebileceğiz en ucuz bir olduğunu” belirtti.

Bu arada İşletmenin yöneticileri Bayram boyunca tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve ailelerin rahatça gezebilmeleri açısından kendi güvenlik birimlerimizin görev alacağını o yüzden güzel bir bayram geçirmeleri açısından çocuklarımız gönüllerince eğlenmeleri için tüm çalışmaları yaptıklarını ifade ettiler.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.