CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ZEYDAN KARALAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ZEYDAN KARALAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, beraberinde partililerle gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Karalar’ın yerel seçimde çok büyük bir başarı gösterdiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in makam ziyaretinde, CHP Adana Belediye Başkanları, Mersin CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Adana Milletvekilleri Başkan Özgür Özel’le birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ziyarette bulundu. Ziyaret sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının balkonundan halka hitap etti.

BAŞKAN KARALAR: “ON BELEDİYEYLE KARŞILAMA ŞEREFİNE NAİL OLDUK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i On belediyeyle karşılama şerefine nail olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasına şunları ekledi:

“ Hoş geldiniz sayın genel başkanım. Sizi on belediyeyle karşılama şerefine nail olduk. Bizi onurlandırdınız. Kendine münhasır bir insan tipine haizdir. Zorlamaları asla kabul etmez Dolayısıyla büyük çabalar sonucunda kırk yıl almadığımız yerleri aldık. Adana’da ilk kez ikinci kez üst üste Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Bu bir ilk. Bizim de üçüncü dönemimiz. Seyhan’da başladık. Otuz yıl sonra burayı Cumhuriyet Halk Partili yaptık. Ve bizim aldığımız her yer artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi oluyor. Çünkü halka çok yakın.”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “BU BÜYÜK ZAFERİN SAHİBİ HİÇBİRİMİZ TEK BAŞIMIZA DEĞİLİZ”

Seçim akşamı otobüsün üzerinden “Bu büyük zaferin sahibi hiçbirimiz tek başımıza değiliz” ifadelerini kullanan Başkan Özel, “ Değerli başkanım, bugün burada sizi üç kez üst üste belediye başkanı seçilmiş, iki kez de üst üste Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş olmanızdan dolayı ve 31 Marttaki büyük başarınızdan dolayı sizi tebrik etmek üzere buradayız. İsrafa karşı olmanın yolsuzluğa bulaşmamanın, adil ve şeffaf bir şekilde belediye yönetmenin karşılığıdır bu başarı. Ben seçim akşamı otobüsün üstünden bu büyük zaferin sahibi hiçbirimiz tek başımıza değiliz dedim. Ne genel başkandır, ne adaylardır, ne örgüttür, ne konjonktürdür, ne çok çalışmaktır. Hepsini birden doğru yapmak, doğru değerlendirmektir. Ama isim isim teşekkür ettiğim beş kişiden ikisi yanımda. Sayın Zeydan Karalar’ın ve Sayın Vahap Seçer’in illerindeki bütün zorluklara rağmen belediyeyi bu kadar iyi yönetmeleri, bu kadar hakkaniyetli yönetmeleri sadece bize illerinde rekorlar kırdırtmadı. Türkiye’deki diğer coğrafyalara da bu markalaşan isimlerle elbette ki Sayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la birlikte Muhittin Böcek’le birlikte bu markalaşan isimler CHP’de olmayan belediyeleri de CHP’ye kazandırdılar. İnsanlar dedi ki burası Adana gibi olsun. Burası Mersin gibi olsun dedi. Ve bu son derece önemli başarının mimarlarından iki tanesi de şu an yanımızda” dedi.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.