20’NCİSİ DÜZENLENEN “Av. SAVAŞ BEDİR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI” BAŞLADI

Görev şehidi Av. Savaş Bedir anısına Adana Barosu tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 20'ncisi düzenlenen "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası" başladı....

20’NCİSİ DÜZENLENEN “Av. SAVAŞ BEDİR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI” BAŞLADI
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

Görev şehidi Av. Savaş Bedir anısına Adana Barosu tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 20’ncisi düzenlenen “Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası” başladı. Turnuvanın açılış maçının ardından ilk karşılaşmalar tamamlandı.

Açılışta Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, Spor Komisyon Başkanı Av. Ahmet Sözer, Turnuva Yürütme Kurulu Üyeleri ile çok sayıda avukat yer aldı.

Turnuva başlangıç maçı öncesinde konuşan Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, turnuvaya katılan takımlara ve hakemlere başarılar dileğinde bulunarak “Bu yıl 20’ncisini düzenlediğimiz turnuvamızın açılış maçını gerçekleştireceğiz. Keyifli bir maç olmasını diliyorum. Kazanan dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olsun. Meslek şehidimiz Av. Savaş Bedir’i saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan’ın konuşmasının ardından açılış maçı ile turnuva başladı.

Turnuvada ilk gün maçları İhtiyar Spor-Adana BİM, ABFT- Adana İcra Gücü, Bad Boys- Ayanoğlu FK, Lawyerpool-Haricen Tahsil FT, BAM Gücü -Komisyon Gücü ve Çukurova FT-Adalet Gücü karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Turnuvada günün sonuçları şöyle:

İhtiyarspor 3 – 9 Adana BİM

ABFT 15 – 4 Adana İcra Gücü

Bad Boys 16 – 2 Ayanoğlu FK

Lawyerpool 1 – 11 Haricen Tahsil FT

BAM Gücü 7 – 1 Komisyon Gücü

Çukurova FT 4 – 4 Adalet Gücü

Kaynak: Adana Barosu / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.