1.35 santim boyundaki Halim, boyundan büyük işler yapıyor

1.35 santim boyundaki Halim, boyundan büyük işler yapıyor
Yayınlama: 28.08.2023
A+
A-

(İHA) -Kahramanmaraş’ta 1 metre 35 santim boyu ile tıbbi sekreterlik birinci sınıf öğrencisi, hem eğitim hayatını, hem de iş hayatını sürdürüyor.
Onikişubat ilçesi Tekerek Kapalıçarşı’da bir turşucu da çalışıp okul harçlığını çıkaran 18 yaşındaki 1 metre 35 santim boyundaki Halim Babet, günlük yaşantısında boyundan dolayı zorluk çektiğini söyledi. Babet, kendi gibi olanlara ise, “Asla insanların ne dediklerine bakmayın, kendinizi sevin” dedi.
Boyundan büyük işler yaptığını söyleyen Halim, “Ben üniversite okuyorum ve aynı zamanda çalışıyorum. Okul harçlığımı çıkarıyorum. Ben 1.35 santim boyundayım. Günlük yaşantımda yüksek yerlere pek ulaşamıyorum. Ama bu benim için pek sorun olmuyor yanımdaki insanlar bu konuda bana yardımcı oluyor. Buradaki yüksek yerlerden bazı şeyleri alamıyorum. Mesela tabureye oturamıyorum. Ama dediğim gibi çok sorun olmuyor yanımdaki insanlar daima bana bu konuda yardımcı oluyor. Ben burada boyumdan büyük işler yapıyorum. Biraz zorlansam da işimi çok seviyorum” ifadesini kullandı.

“Kendinizle barışık olun”
Babet,”Buradan da benim gibi olan insanlara birkaç söyleyeceklerim var. Kendinizle barışık olun. Asla diğer insanların ne dediklerine bakmayın. Kendinizi sevin. Ben burada boyumdan büyük işler yapıyorum ama çok mutluyum. Kendinizle barışık olun ve canınızın kıymetini bilin. Bir motosiklete binememek yada bir raftan bardağı alamamak sizi üzmesin. Belki bir şoför veya futbolcu olamayabiliriz fakat bizim de başaracağımız işler vardır. Kendinize inanın. Hayatınızdaki olumsuzluklar sizi yıldırmasın. Kalkın ve tekrardan çalışmaya başlayın” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.