ZEYDAN KARALAR ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI’NIN KAPATILMAMASI İÇİN YÜRÜDÜ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 10 milyon kişiyi doğrudan etkileyen Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmaması için çağrıda bulundu.

Yayınlama: 05.08.2024
A+
A-

 

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılma kararına karşı durmak amacıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay basın açıklaması düzenledi.

Adanalı vatandaşlar, 10 Ağustos’ta faaliyetlerini durduracak olan Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmaması için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte yürüdü.

“Trabzon’da 2.’si Açılıyor Adana’da Kapatılıyor”

Başkan Karalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Adanalılar ne isterse biz onu yaparız’ sözlerini hatırlatarak, Adanalıların Cumhurbaşkanı’nın sözüne güvendiklerini ve havaalanının kapanmayacağına inandıklarını ifade etti. Basın açıklamasının ardından protokol ve vatandaşlarla birlikte bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşte açılan pankartlarda vatandaşlar ‘Trabzon’da 2.’si açılıyor Adana’da kapatılıyor’ dedi.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.