YÜREĞİR’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları 1 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. 19 farklı branşta verilecek kurslar 30 Ağustos’ta tamamlanacak. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 5 – 16 yaş arası tüm çocukları kurslara davet etti.

YÜREĞİR’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

Yüreğir Belediyesi’nin çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları, 1 Temmuz Pazartesi günü kapılarını açıyor.

Hafta içi ve hafta sonu yapılması planlanan Yaz Spor Okulları’nda 5-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik basketbol, voleybol, futbol, yüzme, karate, taekwondo, kick boks, muay thai, wushu, masa tenisi, step aerobik pilates, güreş, atletizm, badminton, satranç, jimnastik, dart ve halk oyunları olmak üzere toplam 19 branşta kurslar verilecek.

Yaz spor okullarında kurslar, Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu, Akdeniz Spor Salonu gibi modern, erişilebilir ve hizmet kalitesi yüksek tesislerinin yanı sıra ilçe geneli spor tesislerinde gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi 0322 502 92 17, Halk Masa 0322 321 61 61 veya 444 80 44 çağrı merkezini arayabilecekler.

Çocukların yaz tatili dönemlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla yaz spor okullarını açtıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine yönelerek beden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. 1 Temmuz’da başlayacak olan yaz spor okullarımızda çocuklarımız hem daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirecekler hem de spor yeteneklerini keşfedecekler. Eğlenceli ve sporla dolu bir yaz sezonu için 5 – 16 yaş arası tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz.” dedi.

Kaynak: Yüreğir Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.