YÜREĞİRDE AMATÖR TAKIMLARA MALZEME VE YARDIMI NAKDİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir önderliğinde Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda Amatör takımlara malzeme ve nakdi...

YÜREĞİRDE AMATÖR TAKIMLARA MALZEME VE YARDIMI NAKDİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir önderliğinde Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda Amatör takımlara malzeme ve nakdi yardım için tören gerçekleştirildi. Yapılan törene Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Amatör Kulüpleri Başkanı Ahmet Bozan, Kulüp başkanları, TSYD Başkanı Engin Kanber ve basın mensupları katıldı.

“GELECEĞE DOĞRU YAPILAN YATIRIM HİÇBİR ZAMAN BOŞA GİTMEZ”

Amatör Kulüpleri Başkanı Ahmet Bozan, “Sayın Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir çok önemli bir projeye imza attı. Malzeme konusunda amatör kulüplerinin çok fazla eksikleri var. Biz amatör kulüpleri olarak her kapısını çaldığımızda bizleri hiç geri çevirmedi ondan dolayı bende çok teşekkür ediyorum. Tabi ki geleceğe doğru yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmez. Gençliğimize, geleceğimize, amatör kulüplerimize yapılan bu yardım bizde manevi değeri çok büyüktür” diyerek teşekkürlerini sundu.

“YAPILAN YARDIM BİZİM AÇIMIZDAN DÜNYANIN EN GÜZEL YANIDIR”

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “ Sayın başkanım her amatöre, kulübe yapılan yardım bizim açımızdan dünyanın en güzel yanıdır. Bizlere, amatör kulüplerine verdiğiniz destekten dolayı hem şahsım adıma hem de teşkilatım adına çok teşekkür ederim. Bunlar küçük gibi görünen ama büyük şeyleri ortaya koyan yardımlardır. “

“SPOR BU TOPLUMDA BARIŞI, HUZURU VE ÖZGÜVENİ İNŞA ETMEK İÇİN EN ÖNEMLİ ARAÇLARDAN BİR TANESİDİR

Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz amatör kulüplerine malzeme desteğimize hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki göreve geldiğimizden bu yana sporu Yüreğir’in ana gündemlerinden birisi haline getirmek için söz vermiştik. Önemli ölçüde başarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yüreğir’de 12 ay boyunca spor faaliyetlerimiz devam ediyor. Şu an 47 nokta da yaklaşık olarak 10 bin gencimiz 20 farklı branşta spor yapıyor. Öyle bir an gelecek ki bu yapılan gayret ve hizmetler neticesinde gençlerimiz Türkiye’nin en başarılı sporcusu olduklarını her birlikte göreceğiz.

Kocaispir, yapılan malzeme yardımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “ 16 Amatör spor kulübümüze, 14 tane spor salonunda spor yapan gençlerimiz olmak üzere toplam 30 kulübümüze yardım yapıyoruz. Bugün dağıtımını yaptığımız malzemelerin ve nakdi yardımın miktarı 1 milyon liranın üzerindedir. Yeter ki gençlerimiz, kulüplerimiz spor yapsınlar yeter ki bu ülkenin geleceği ile ilgili azimli, hırslı birer ferdi olsunlar. Adanalı olmaktan Yüreğirli olmaktan gurur duysunlar, onur duysunlar diye yapıyoruz. Hepimiz bu şehrin çocuklarına karşı sorumluyuz. Spor bu toplumda barışı, huzuru ve özgüveni inşa etmek için en önemli araçlardan bir tanesidir.”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.