Yunusoğlu Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileniyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir ilçesine bağlı Yunusoğlu Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 bin 80 metre uzunluğundaki içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Yunusoğlu mahallemizde 3080 metre uzunluğundaki içme suyu hattını yeniliyoruz. Çalışmamız tamamlandığında mahallemize daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşmasını sağlayarak uzun yıllar su ihtiyacını karşılamış olacağız” denildi.
Vatandaşlar çalışmadan memnun
Yenileme çalışmalarıyla ilgili görüşlerini dile getiren bir Yüreğirli vatandaş ise, “45 sene önce yapılan bir altyapı tekrar sıfırdan başlatıldı. Sağ olsunlar, hepimiz memnunuz. Mahallemiz suya ulaşacak. Teşekkür ederim. Adana Büyükşehir Belediyesi bu tür konularda üzerine düşen görevi yerine getiriyor” ifadelerini kullandı.