Adana'da Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ve kültürel programlar büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu kapsamda Yüreğir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Kültür Sanat Akademisi tarafından özel bir müzik dinletisi hayata geçirildi.
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Türküleri Konseri, renkli anlara sahne oldu. Programa eşiyle birlikte katılan Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal, salondaki vatandaşlarla birlikte bu anlamlı akşamın sevincine ortak oldu. Konser boyunca seslendirilen dillerden düşmeyen türküler, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

"Cumhuriyetimizin değerlerini türkülerimizle yaşatıyoruz"
Gecenin sonunda bir değerlendirmede bulunan Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Özünal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Yüreğir Kültür Sanat Akademimizin düzenlediği Cumhuriyet Türküleri Konseri’ne eşimle birlikte katılarak bu güzel akşamın sevincine ortak olduk. Cumhuriyetimizin değerlerini türkülerimizle yaşatan, emeği geçen tüm sanatçılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."
Kültür ve sanat etkinliklerinin ilçe genelinde artarak devam edeceği belirtilirken, konser sonunda sahne alan sanatçılar ve akademinin müzik ekibi izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.





