Yüreğir Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlarla işverenleri bir araya getirmeye devam ediyor. Yüreğir Kariyer Günleri kapsamında Beyza firması bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 7 üretim personeli için iş görüşmesi gerçekleştirilecek.
Personel alımı iki farklı birimde yapılacak. İş arayan adaylar, belirtilen şartları taşımaları halinde 6 Ekim’de düzenlenecek görüşmeye katılabilecek.
Sevkiyat ve yükleme birimine 5 kişi alınacak
İlan kapsamında Sevkiyat ve Yükleme Birimi için 5 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. Bu pozisyon için adayların gece vardiyasında ve soğuk ortamda çalışabilmesi, ayrıca yükleme ve kaldırma işlerini yapabilecek durumda olması gerekiyor.
İleri İşlenmiş Gıda Ürünleri Birimi için ise 2 kişi istihdam edilecek. Bu birimde çalışacak adayların vardiyalı ve soğuk ortamda çalışabilmesinin yanı sıra döner hazırlama ve pişirme konusunda deneyimli olması isteniyor.
Böylece iki farklı birimde toplam 7 kişiye istihdam imkânı sunulacak.
Başvuru şartları açıklandı
Personel alımı için belirlenen genel koşullara göre adayların erkek, 20-35 yaş aralığında ve adli sicil kaydı ile icrası bulunmayan kişiler olması gerekiyor.
İş görüşmeleri 6 Ekim saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Adaylar burada işverenle görüşme fırsatı bulacak.
Yüreğir Belediyesi İstihdam Merkezi tarafından gerçekleştirilecek Kariyer Günleri hakkında bilgi almak isteyenler 0 552 121 65 30 numaralı telefon üzerinden YİMER’e ulaşabilecek.




