YÜREĞİR GÜCÜ İYİ YOLDA

TOROS(Özel Haber)Ömer Demir - Adana Yüreğir Gücü Kulüp 2.Başkanı Fethi Özdemir altyapıya büyük önem verdiklerini söyledi. Özdemir, “ Geleceğimizi düşünmek zorundayız. Bunun içinde altyapımızın sağlam olması...

YÜREĞİR GÜCÜ İYİ YOLDA
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Ömer Demir – Adana Yüreğir Gücü Kulüp 2.Başkanı Fethi Özdemir altyapıya büyük önem verdiklerini söyledi. Özdemir, “ Geleceğimizi düşünmek zorundayız. Bunun içinde altyapımızın sağlam olması gerekiyor. Yapacağımız çalışmalar ile yetenekli gençleri keşfedip bünyemize kazandırmayı planlıyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Müslüm Ulaş ve yönetim kurulu’nda yer alan isimlerin de altyapı için hiçbir fedekarlıktan kaçınmadığını belirten Özdemir, “ Birlik ve beraberliğimiz mükemmel.  Ortak kararlar alıyoruz. Amacımız altyapıyı iyi noktaya taşımak. Bunda da önemli mesafe katetmiş durumdayız. Bu durum bizleri son derece mutlu etmekte. Yüreğir Gücü’nü herkes tarafından alkışlanacak bir kulüp haline getirmeye kararlıyız. Mahalle sakinlerimizin de bizlerin yanında yer alıp takımlarına sahip çıkıp destek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.