Adana amatör futbolunda yeni sezon için geri sayım sürerken Yüreğir Demirspor FK’da hedef belirlendi. Sezon hazırlıklarını sürdüren ekip, şampiyonluk parolasıyla mücadeleye hazırlanıyor.
Kura çekiminin ardından gözlerin yeni sezon karşılaşmalarına çevrildiği kulüpte futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu belirtildi.
Futbolcular Taşköprü Otel’de ağırlandı
Yüreğir Demirspor FK Basın Sözcüsü ve Taşköprü Otel Genel Müdürü Seda Gülen, yeni sezon öncesinde takımın sporcularını otelde ağırladı.
Buluşmada yeni sezon hedefleri değerlendirilirken, futbolcuların şampiyonluk hedefi doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemine dikkat çekildi.

Gülen: “Hedefimiz şampiyonluk”
Yüreğir Demirspor FK Basın Sözcüsü Seda Gülen, yeni sezon öncesinde takımın hedefinin açık olduğunu söyledi.
“Hedefimiz şampiyonluk” diyen Gülen, futbolcuların bu hedef doğrultusunda kenetlendiğini ve sezona yüksek motivasyonla hazırlandığını ifade etti.
Takım içerisindeki birlik ve beraberliğin başarı yolunda önemli olduğuna dikkat çeken Gülen, futbolcuların belirlenen hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Gözler yeni sezon maçlarında
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Yüreğir Demirspor FK, lig boyunca istikrarlı bir performans ortaya koyarak şampiyonluk yarışının içerisinde yer almayı hedefliyor.
Kura çekiminin tamamlanmasının ardından gözler sezonun ilk karşılaşmalarına çevrilirken, Yüreğir Demirspor FK yeni döneme şampiyonluk hedefiyle giriyor.





