Adana Demirspor'da yeni sezon mesaisi başladı
Adana Demirspor'da yeni sezon mesaisi başladı
İçeriği Görüntüle

Yüreğir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek vermek amacıyla düzenlenen “Amatör Spor Kulüplerine Destek” programına ev sahipliği yaptı. Programa Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve çok sayıda kulüp temsilcisi katıldı. Spor camiası için büyük önem taşıyan buluşma, dayanışma ve iş birliği mesajlarıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan AASKF Başkanı Ahmet Bozan, amatör spor kulüplerinin Türkiye genelinde güçlü bir sivil toplum ağı olduğuna dikkat çekerek, “Biz büyük bir aileyiz. Amatör spor; gönülden yapılan, fedakârlık gerektiren bir iştir. Gerektiğinde kendi cebimizden de destek veriyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yüreğir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 1 Milyon Tl Destek (1)

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise konuşmasında, amatör spor kulüplerine verilen desteğin gecikmiş olsa da bundan sonraki süreçte daha düzenli ve kapsamlı olacağını söyledi. Demirçalı, “Bu desteklerimiz belki biraz geç kaldı ama bunu telafi etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Yüreğir’deki tüm amatör spor kulüplerine yılda iki kez olmak üzere maddi destek sağlayacağız. İlk etapta 1 milyon TL ile başlıyoruz, ilerleyen dönemlerde bu miktar daha da artacak” diye konuştu.

Yüreğir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 1 Milyon Tl Destek

Spor camiası adına önemli mesajların verildiği program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Yüreğir Belediyesi’nin bu adımı, amatör spor kulüplerine nefes olurken, ilçede sporun gelişmesine katkı sağlayacak yeni projelerin de habercisi oldu.

Muhabir: Mahmut Aydın - Eray Erserin