Yumurtalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Adana’nın Yumurtalık ilçesinde meşaleli yürüyüş düzenlendi.

Yumurtalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Yayınlama: 31.08.2024
A+
A-

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un önderliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen meşaleli yürüyüş, vatandaşların katılmasıyla coşkulu bir hal aldı.

Yürüyüş, Bayrak mevkisinden başlayarak ilçenin sokaklarında coşku yarattı. CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, günün anlam ve önemi için yaptığı konuşmada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesine vurgu yaparak, organizasyona katılan bütün vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Soylu, “Bu ülke için, bu bayrak için bir halk savaşı veren tüm şehitlerimize saygılar sunuyorum”

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, “Bizlerle beraber emek ortaya koydunuz hepinize hoş geldiniz diyor, yürekten kutluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 26 Ağustos’ta başlatmış olduğu büyük taarruzu 30 Ağustos’ta sonlandırarak tüm dünya ülkelerinin emperyalist güçlerine karşı gerçekten bir milli mücadele, gerçekten bir halk savaşı vererek bütün emperyalist güçleri ülkemiz dışına atarak tam bağımsız, özgürlükçü, tamamıyla ulus devletine dayalı köprüler atmıştır. Bu nedenle gerek Mustafa Kemal Atatürk’e, gerek silah arkadaşlarına ve o günden sonra bu ülke için, bu bayrak için rahmet tüm şehitlerimize saygılar sunuyor, rahmetle anıyorum. Hepinizi buraya kadar tekrar taşıdık. Hepiniz Yüreğine sağlık. Bir başka kutlamalarda buluşmak üzere şeref verdiniz. İyi akşamlar diliyorum. Saygılar sunuyorum. Bu arada bu organizasyonda, bu organizasyonda belediye başkanımız sayın Erdinç Altıok, bürokratlarına ve çalışma arkadaşlarına göstermiş olduğu emekten dolayı yürekten teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.