UZMAN DT.SILA YILMAZ DİŞ POLİKLİNİĞİ PANDORA SOKAĞINDA AÇILDI

CHP Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi Yasemin Yılmaz’ın kızının Diş Polikliniği Pandora sokağına açıldı. Kurtuluş mahallesi Pandora sokağında gerçekleştirilen açılışa Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ve...

UZMAN DT.SILA YILMAZ DİŞ POLİKLİNİĞİ PANDORA SOKAĞINDA AÇILDI
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

CHP Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi Yasemin Yılmaz’ın kızının Diş Polikliniği Pandora sokağına açıldı.

Kurtuluş mahallesi Pandora sokağında gerçekleştirilen açılışa Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ve Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler CHP MYK üyesi Yasemin Yılmaz’ın kızı Uzman Dt.Sıla Yılmaz’ın Diş Polikliniğin açılışını gerçekleştirdi.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay “Öncelikle yeni iş hayatına atılacak ve bir çok hastaya bakacak sevgili Diş Hekimi Kardeşimiz Sıla Yılmaz’ı kutlamak istiyorum. Diş hastalığının önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu yüzden bugün burada dostları ve arkadaşlarının huzurunda Diş Polikiliniğinin açılışını gerçekleştireceğiz. Kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek” kurdeleyi kestiler.Bu arada Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler ise meslektaşlarının her zaman yanlarında olduğunu belirterek “Diş hekimliği zor bir meslek ve çok dikkat edilmesi gereken ağız sağlığını koruyacak bir hekim olmak başarının gelmesi demektir. Bizim mesleğimizde ne kadar başarılı olursanız olun o kadar yol alırsınız. Genç meslektaşımızın diş polikliniği hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Uzman Dt.Sıla Yılmaz Diş Polikliniğinin açılışına Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler,CHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Göktürk Boyvadaoğlu, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Diş Hekimleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Açılıştan sonra davetlilere kokteyl ikram edildi.

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.