22 Eylül’de başlayacak olan 32. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ilçelerdeki açık hava film gösterimleriyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bugün saat 19.30’da Tufanbeyli Hal İçi Tören Alanı’nda “Her Şey Çok Güzel Olacak” filmi gösterilecek. Adana Büyükşehir Belediyesi, tüm sinemaseverleri etkinliğe davet etti.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 32. Uluslararası Altın Koza Film Festivali, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de sinemaseverleri buluşturuyor. Festivalin kültürel etki alanını genişletmek amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan açık hava gösterimleri, bu kez Tufanbeyli’de gerçekleştirilecek.
Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olan ve başrollerinde Cem Yılmaz ile Mazhar Alanson’un yer aldığı “Her Şey Çok Güzel Olacak” filmi, 15 Eylül Pazartesi günü saat 19.30’da Hal İçi Tören Alanı’nda seyirciyle buluşacak.
Festival yönetimi, ilçelerdeki gösterimlerin sinemaya erişimi kolaylaştırdığını, özellikle gençlerin ilgisinin her geçen yıl arttığını vurguladı. Adana Büyükşehir Belediyesi ise tüm vatandaşları bu keyifli etkinliğe davet ederek, “Altın Koza coşkusunu birlikte yaşayalım” çağrısında bulundu.