Adana’da bir saksıyla başladı: Şimdi gramını 900 TL’ye satıyor
Adana’da bir saksıyla başladı: Şimdi gramını 900 TL’ye satıyor
İçeriği Görüntüle

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın gururu ve coşkusu Türkiye genelinde coşkuyla kutlanırken, yerel yönetimler de bu anlamlı günde çocukları sevindirecek özel projelere imza atıyor. Bu kapsamda Tufanbeyli Belediyesi, ilçedeki minik öğrencilerin bayram sevincine ortak olmak ve eğitimlerine destek vermek adına anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi.

Tufanbeyli Belediyesinden Miniklere 29 Ekim Sürprizi (2)

Merkez Şehit Ahmet Batkı Anaokulu'ndan Başlatıldı

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmak ve çocukların gelişimine katkı sunmak amacıyla hazırlanan eğitici setlerin dağıtım töreni Merkez Şehit Ahmet Batkı Anaokulu'nda gerçekleştirildi. İlçe Millî Eğitim Müdürü Saffet Saban ve Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk'ün katılımıyla başlatılan dağıtımda, miniklerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Çocukların Hem Eğlenmesi Hem Gelişmesi Hedefleniyor

Eğitim destekleri kapsamında çocukların hem eğlenip hem de el becerilerini geliştirmesi amacıyla özenle hazırlanan oyuncak ve materyal grupları miniklerle buluşturuldu. Dağıtılan setler arasında trafik ve tamir setleri, lego setleri, mutfak setleri ve çeşitli eğitici oyuncak grupları yer aldı. Programın ardından bir açıklama yapan Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, evlatların gözlerindeki mutluluğun her şeyin üzerinde olduğunu belirterek, tüm çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve her birini sevgiyle kucakladığını ifade etti. İlçe genelindeki tüm anaokulu ve anasınıflarını kapsayan hediyelerin kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi