Adana’nın güçlü yerel sesi Toros Gazetesi’nin, Zeydan Karalar’ın tutuklanmasına ilişkin “Adana Ayakta, Adana Gibi Başkan Tutuklandı” manşeti ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Gazetenin manşeti Halk TV ekranlarında da yer buldu.
Toros Gazetesi, “Adana Ayakta, Adana Gibi Başkan Tutuklandı” başlıklı manşetiyle Adana’nın tepkisini ve dayanışmasını sayfalarına taşıyarak dikkatleri üzerine çekti. Gazetenin bu manşeti, ulusal basında da geniş yankı buldu.
“Adana gibi başkan demir parmaklıklar ardında”
Halk TV ekranlarında yayınlanan, Gözde Şeker’in hazırlayıp sunduğu “Yeni Bir Sabah” programında Toros Gazetesi’nin söz konusu manşetine yer verildi. Canlı yayında Zeydan Karalar’ın tutuklanma sürecini gündeme taşıyan Gözde Şeker, “Adana gibi Başkan demir parmaklıklar ardında” ifadeleriyle hem Başkan Karalar’a hem de Adana halkının bu konudaki duyarlılığına dikkat çekti.
Yerel basının sesine kulak veren Halk TV’nin Toros Gazetesi’ne ekranlarında yer vermesi, kent halkının hislerine tercüman olma çabalarına anlamlı bir destek sağladı. Toros Gazetesi’nden yapılan açıklamada, “Gazetemizin birinci sayfasına canlı yayında yer vererek bizleri onurlandıran değerli spiker Gözde Şeker’e ve Halk TV ailesine teşekkür ediyoruz” denildi.
Adana’nın en çok okunan gazetelerinden biri olan Toros Gazetesi’nin bu manşeti, şehrin yerel dinamiklerinin ulusal medya aracılığıyla Türkiye gündemine taşınmasına vesile oldu. Böylece Adanalıların sürece dair sesi daha gür bir şekilde duyuldu.