TOBB ADANA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI ADASO’YU ZİYARET ETTİ

TOROS (Haber Merkezi) - Göreve yeni seçilen TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve TOBB Adana Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Taşar ve...

TOBB ADANA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI ADASO’YU ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 08.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Göreve yeni seçilen TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve TOBB Adana Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Taşar ve beraberindeki icra kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette yeni görev döneminde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen TOBB Adana Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları heyeti, Adana Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve yeni seçilen TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve TOBB Adana Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Taşar ve beraberindeki icra kurulu üyelerine yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Başkan Kıvanç, “Bölgemize ve ülkemize faydalı olmak için elinizden geleni yapacağınıza inancımız tamdır. Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları camiamız adına çok önemli çok önemli bir görevi yapmaktadır. Yeni projelerinize, çalışmalarınıza Adana Sanayi Odası olarak her desteği vermeye hazırız. Güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve TOBB Adana Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Taşar, bu ziyaret vesilesiyle iş birliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.