Tarihi Varda Köprüsü’nde Nefes Kesen Yarış!
Video: Tarihi Varda Köprüsü’nde Nefes Kesen Yarış!
İçeriği Görüntüle

Tarihi Varda Köprüsü’nde Adrenalin Dolu Başlangıç

Adana’nın ilk ve tek patika koşusu olma özelliğini taşıyan Varda Ultra Trail’in 3’üncüsü başladı. Toros Dağları’nın eteklerinde, tarihi Varda Köprüsü’nün büyüleyici manzarasında düzenlenen yarış, bu yıl da doğaseverleri ve koşu tutkunlarını bir araya getirdi.

“Her Yıl Daha da Büyüyor”

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Mustafa Yavuz'dan Tufanbeyli Toplum Sağlığı Merkezine ziyaret
Mustafa Yavuz'dan Tufanbeyli Toplum Sağlığı Merkezine ziyaret
İçeriği Görüntüle

“Adana’nın ilk ve tek patika koşusu Varda Ultra Trail’in 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Doğanın kalbinde, tarihi Varda Köprüsü’nün eşsiz manzarasında koşulan bu özel organizasyon, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenleniyor ve her yıl daha da büyüyor. Bu yıl da yaklaşık 1000 sporcuyla, enerjisi yüksek, heyecanı bol bir güne tanıklık ediyoruz. Sporcularımıza başarılar, tüm Adanalılara keyifli bir hafta sonu diliyorum.”

Binlerce Adanalı Yarış Heyecanına Ortak Oldu

Sabahın erken saatlerinde başlayan yarışta, 62K, 27K ve 14K olmak üzere üç farklı parkurda sporcular ter döküyor. Doğayla iç içe geçen organizasyonda Adanalılar, sporculara destek vererek parkur boyunca coşkuyla eşlik etti.

Doğa, Spor ve Adana Ruhu Bir Arada

Varda Ultra Trail, Adana’nın doğal güzelliklerini, kültürel mirasını ve sporun birleştirici gücünü buluşturarak şehrin tanıtımına da önemli katkı sağlıyor. Etkinliğin önümüzdeki yıllarda uluslararası ölçekte büyümesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi