TARİHİ REKOR GRAM ALTINDA

TOROS (Özel Haber) Çağlcan Kurt/ Sevil Çakmak - Altının gram fiyatı, ons altın ve dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Ons altın fiyatı,...

TARİHİ REKOR GRAM ALTINDA
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlcan Kurt/ Sevil Çakmak – Altının gram fiyatı, ons altın ve dolar/TL’deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Ons altın fiyatı, 2055 dolara kadar çıkarak 3 haftanın rekor seviyesine ulaşırken; gram altın fiyatı, ons altın ve dolar/TL’deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini 1938 liraya taşıdı.

“ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT”

Altının ons fiyatı, 21 Aralık 2023 Perşembe günü 2.035 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.908 TL oldu. Son zamanlarda sert yükseliş gösteren altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrasında yeniden yukarı yönlü seyir devam ediyor. Altın onsunun 2 bin 048 dolar seviyelerine doğru hareketlenmesiyle birlikte, iç piyasadaki altın fiyatları da yükselmeye başladı. Uzmanlar uyardı, gram altın zirvesini korumaya devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.