Dağlı, “Ekonomimizin can damarı esnafımızın yanındayız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Sarıçam İlçe Teşkilatı ile birlikte Sarıçam'da esnaf ziyaretinde bulundu. İlçede faaliyet gösteren çok sayıda esnafı iş yerlerinde tek tek ziyaret eden Dağlı, hem hayırlı işler diledi hem de esnafın talep ve beklentilerini dinledi.

Tamerdağlı.jpeg2

Adana’da Hafta Sonu Elektrik Kesintisi Yaşanacak Mı? İşte 2 Ağustos Elektrik Kesintisi Listesi!
Adana’da Hafta Sonu Elektrik Kesintisi Yaşanacak Mı? İşte 2 Ağustos Elektrik Kesintisi Listesi!
İçeriği Görüntüle

Esnafın sıcak ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağlı, “Sarıçam Teşkilatımız ile birlikte ekonomimizin can damarı olan esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri güler yüzle karşılayan, samimi sohbetleriyle içimizi ısıtan kıymetli esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.

"Esnaflarımıza hak ettikleri değeri vermeye devam edeceğiz"

Dağlı, esnafın sadece ekonomik değil, toplumsal hayatın da temel taşı olduğunu vurgulayarak, "Esnaflarımızın her zaman yanında olmaya, taleplerini dinlemeye ve hak ettikleri değeri vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Tamerdağlı.jpeg3

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, AK Parti'nin vatandaşla iç içe siyaset anlayışıyla sahada olmaya devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi