Adana’nın kuzey ilçelerinde 6-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen açık hava sinema etkinlikleri, Pozantı’dan sonra İmamoğlu’nda da büyük ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlanan “Gezen Sinema Tırı”, her yaştan vatandaşa keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.
Etkinliğin İmamoğlu ayağına katılan TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, gösterim öncesinde stantları gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi.
Karamık yaptığı açıklamada, “Gezen Sinema Tırı’nın bu akşamki durağı İmamoğlu’ydu. Film gösterimi öncesinde stantları gezdik, çocuklarımız ve aileleriyle buluştuk. Bu unutulmaz yaz akşamı İmamoğlu ilçemize çok yakıştı. Böylesine güzel bir atmosferi hazırlayan herkese gönülden teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerime birlik ve beraberlik içinde nice keyifli günler diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Sinema Tırı, 13 Ağustos’a kadar Adana’nın farklı ilçelerinde gösterim yapmaya devam edecek.