Belediye tarafından yapılan paylaşıma göre, yoğun ilgi gören şenlik yarın saat 11.00’de yeniden kapılarını açacak. Etkinlikler, Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde çocuklar ve ailelerle buluşacak.

Sömestir Seyhan’da Şenlik Var Minikler Yaşar Kemal’de Buluşuyor

Şenlik kapsamında çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Bubble Show’dan oyun alanlarına, Transformers robotlarından yüz boyama etkinliklerine kadar pek çok aktivite minik misafirleri bekliyor. Ayrıca atölye çalışmaları, çizgi film karakterleri, pamuk şeker, patlamış mısır ve balonlarla şenlik alanı tam anlamıyla bir festival havasına bürünüyor.

Mehmet Yalçınkaya Adana Lezzet Festivali’ne geliyor
Mehmet Yalçınkaya Adana Lezzet Festivali’ne geliyor
İçeriği Görüntüle

Seyhan Belediyesi, düzenlenen Tatil Şenliği ile çocukların tatil sürecini hem eğlenceli hem de sosyal açıdan zengin bir şekilde geçirmesini amaçlıyor. Ailelerin de çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı bulacağı etkinliğe tüm Seyhanlılar davet edildi.

Belediye yetkilileri, çocukların yüzünü güldüren etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, tüm evlatları ve ailelerini bu coşkuya ortak olmaya çağırdı.

Kaynak: Haber Merkezi