Sizin için boyama ipuçları

Boya, eviniz için her zaman en iyi yatırım getirilerinden biridir ve boyama yapmak kolay görünse de aslında çok fazla beceri ve öngörü gerektirir.

Sizin için boyama ipuçları
Yayınlama: 21.07.2024
A+
A-

Boya renklerini , alanınızdaki aydınlatmayı, kullanmak istediğiniz yüzey türlerini, uygun araçları ve boya uygulama ipuçlarını göz önünde bulundurmalısınız. Doğru boya evinizi daha değerli hale getirebilir ve yanlış renk onu değersizleştirebilir. Evinizi yeni boyayla yenilemek istiyorsanız, her şeyi doğru yaptığınızdan emin olmak istersiniz.

Dikkate almanız gereken üç boya türünü açıklıyor. Birincisi, düz yüzey olarak bilinen mat boya. Işığı yansıtmaz ve temizlenmesi zor olabilir. Çok fazla aktivitenin olmadığı alanlar için mat boyanın iyi olduğunu söylüyorlar. İkincisi, saten veya yumurta kabuğu boya, mat yüzeyden biraz daha parlaktır ve temizlenmesi zor değildir. Çoğu oda için, özellikle yoğun trafiğe sahip alanlar için sateni öneriyorlar. Bir diğer seçenek ise tüm boyaların en parlak olanı olan ve temizlenmesi kolay olan yüksek parlaklıklı boyadır. Bunu döşemeler ve dolaplar için öneriyorlar.

 

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.