Seyhan Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve yaya erişimini kesintisiz hale getirmek için yürüttüğü saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Pınar Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi ve çevresinde yaya trafiğini aksatan tüm engelleri mercek altına aldı.

Sarıçam’da Çarkıfelek üretimi için yeni dönem
Sarıçam’da Çarkıfelek üretimi için yeni dönem
İçeriği Görüntüle

Yerinde denetim ve bilgilendirme

Denetimler sırasında kaldırım işgali yaptığı tespit edilen noktalarda ekipler, bölgedeki esnafla iletişime geçerek yasal sınırlar ve ortak kullanım alanlarının korunması konularında gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde bulundu. Kurallara aykırı olduğu belirlenen ve yayaların geçişini zorlaştıran unsurlar ise zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Seyhan’da Kaldırım Işgallerine Geçit Yok (2)

Belediye yetkilileri, ilçe sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir şekilde yaya yollarını kullanabilmesi için bu tür düzenlemelerin planlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Ekipler, esnaftan ortak kullanım alanlarına duyarlılık göstermelerini ve yaya trafiğine engel oluşturacak uygulamalardan kaçınmalarını istedi.

Kaynak: Haber Merkezi