SEYHAN BELEDİYESİ ‘ SEYTİM’ İLE HER YAŞA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Adana’da Seyhan Belediyesi tarafından yapılan  Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) genç, çocuk ve yaşlı fark...

SEYHAN BELEDİYESİ ‘ SEYTİM’ İLE HER YAŞA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Seyhan Belediyesi tarafından yapılan  Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) genç, çocuk ve yaşlı fark etmeksizin eğitim, tasarım, üretim alanında hizmet vermeye hız kesmeden devam ediyor. İçerisinde; Tasarım Atölyesi, Program Atölyesi, Elektronik Proje Laboratuvarı, Robotik Kodlama Laboratuvarı, Oyun Tasarımı ve Kodlama Laboratuvarı, Cahit Arf Teorik Eğitim Salonu, Girişimcilik Atölyesi, Salon Seyhan, E- spor Arenası ve Dijital İçerik Atölyesi bulunmaktadır. Halkla İlişkiler Sorumlusu Fulya Çomu basın çalışanlarına SEYTİM’in tanıtım  videosunu izlettikten sonra açıklama yaptı.

Fulya Çomu, “Eğitimlerimiz birçok alanda olabiliyor. Bilgisayar alanında var.  İlkokul 3 sınıftan itibaren başlıyor ve sınırsız devam ediyor yaş şartlarımız. 3 sınıf öğrencilerimizde atölyelerimiz var. Hafta sonları genelde olan 1-2 saatlik eğitimlerimiz var. SEYTİM olarak Türkiye genelinde ödüllerimiz var. Üniversite öğrencileri ilk başta benim bir fikrim var diyerek geliyor. Bizden projeleri için destek istiyorlar. Öğrencilere malzeme desteği, fiziksel destek, personel desteği istiyorlar. Destek olarak hep birlikte Teknofest gibi yarışmalarına katılıyoruz. Eğitim ile başlıyor proje ile son buluyor burada” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.