Serge Ferrari iki tırıyla Avrupa turnesine başlıyor

Serge Ferrari Group’un düzenlediği Soltis Tour, 9 Eylül’de İstanbul’da başlayarak Şubat 2025’e kadar sürecek kapsamlı bir Avrupa turuna çıkıyor. Bu turda, iki tırla 15 ülke ve 60 farklı noktada güneş koruma çözümleri sergilenecek

Serge Ferrari iki tırıyla Avrupa turnesine başlıyor
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Serge Ferrari Group  esnek kompozit malzeme teknolojisinde  dünya lideri olarak bilinen şirket 2023’te  başlattığı ve büyük  ilgi gören Soltis Tour etkinliğinin ikincisini  bu yıl düzenliyor. Hafif, dayanıklı ve geri dönüştürülebilir ürün çözümleriyle; yapı, endüstri, mobilya

ve yatçılık gibi farklı sektörlerin fonksiyonel ve estetik ihtiyaçlarını karşılayan firma, Soltis Tourla  güneş koruma ürünlerini Avrupa’ya tanıtacak.  Şubat 2025’e kadar sürecek uluslararası tur, 15 ülke ve 60 farklı noktada güneş koruma profesyonelleriyle buluşacak.

Önceki edisyonunda 3.000’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan tur, bu kez 9.000’den fazla montajcı, üretici, mimar ve meslek profesyoneli ile bir araya gelmeyi hedefliyor.  Tura ilk kez Türkiye ev sahipliği yapacak. Serge Ferrari tırlarının kapıları, ilk kez 9-10 Eylül’de Hilton Bosphorus Otel’de açılacak.

ÜÇ FARKLI KONSEPT AYNI TIRDA BULUŞACAK

Serge Ferrari, Avrupa tanıtım turunu  daha gelişmiş bir deneyim sunmak için bu yıl iki tır  kullanacak. Tırın  biri markanın yeniliklerini ve teknik performansını sergileyen üç farklı konsept sunacak. “Dönüşüm” konseptinde kumaş üretiminde daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme kullanılmasına yer verecek . “Dış Mekan Güneş Kontrol Deneyimleri” konsepti ise kumaşların direnç, akustik ve şeffaflık gibi kıstaslar üzerinde performanslarının test edilmesine olanak sağlayacak . Bir diğer konsept ise “İç Mekan Güneş Kontrol Deneyimlerini markanın yeni iç mekan güneş kontrol sisteminin ilk tanıtımı yapılacak.  İkinci tır ise Serge Ferrari Group’un partner markalarına ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.