Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi karşılaşması, Ferdi Tayfur Sanat Merkezi ve Müzesi’nde kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte izlendi. Futbolseverler, büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı hep birlikte takip ederek derbi atmosferini doyasıya yaşadı.

Derbi heyecanı dev ekranda
Sarıçamlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte futbolseverler, tribün coşkusunu aratmayan bir atmosferde karşılaşmayı izledi. Ferdi Tayfur Sanat Merkezi ve Müzesi’nde kurulan dev ekran önünde bir araya gelen sporseverler, takımlarını desteklerken zaman zaman tezahüratlarla heyecanlı anlar yaşadı.
Her yaştan vatandaşın katıldığı organizasyonda futbolseverler, derbi heyecanını aynı ortamda paylaşarak keyifli bir akşam geçirdi. Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, vatandaşların sosyal bir ortamda bir araya gelmesine de vesile oldu.

Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu
Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Galatasaray sahadan galip ayrılırken, etkinlikte sporun birleştirici gücü ön plana çıktı. Farklı takımları destekleyen taraftarlar, aynı ortamda derbiyi izleyerek dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.
Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla vatandaşların bir araya gelmesi sağlanırken, ezeli rekabetin ebedi dostluk anlayışıyla yaşandığı vurgulandı. Program boyunca hem derbinin heyecanı hem de Sarıçam’daki birlik ve beraberlik ruhu ön plana çıktı.

Etkinlik, futbolseverlerin birlikte geçirdiği keyifli anların ardından sona erdi.




