Sarıçam Kürkçülerspor, Adana Süper Amatör Küme’de sezonu şampiyon tamamlamasının ardından düzenlenen görkemli geceyle başarıyı kutladı.

Adanava Oteli’nde gerçekleştirilen şampiyonluk gecesine spor, siyaset, iş dünyası ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı. Organizasyonda AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Göktürk Boyvadaoğlu, TFF Güney İlleri Bölge Müdürü Akif Oflaz, ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Sarıçam Kürkçülespor’dan Muhteşem Şampiyonluk Gecesi

Gecede konuşan Kulüp Başkanı Metin Eker, şampiyonlukta emeği bulunan futbolculara, teknik heyete ve kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Eker ayrıca, kulübe maddi ve manevi destek sağlayan Bilal Uludağ’a da teşekkürlerini iletti.

Kozanspor'dan transfer şov: 5 futbolcu birden açıklandı
Kozanspor'dan transfer şov: 5 futbolcu birden açıklandı
İçeriği Görüntüle

Sarıçam Kürkçülespor’dan Muhteşem Şampiyonluk Gecesi3

Organizasyonda konuşan Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kadir Gül ise Sarıçam Kürkçülerspor’un elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Gül, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destekleriyle ilçede sporun daha geniş kitlelere yayılması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gece boyunca şampiyonluk coşkusu yaşanırken, davetliler takımın başarısını uzun süre alkışladı.

Sarıçam Kürkçülespor’dan Muhteşem Şampiyonluk Gecesi2

Sarıçam Kürkçülespor’dan Muhteşem Şampiyonluk Gecesi1

Muhabir: Mahmut Aydın