Sarıçam Kürkçülerspor, sezon boyunca ortaya koyduğu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırmasının ardından düzenleyeceği “Şampiyonluk Gecesi” için hazırlıklarını tamamladı. Kulüp, 15 Mayıs 2026 Cuma günü saat 19.30’da Adanova Oteli’nde gerçekleştirilecek organizasyona tüm camiayı davet etti.
Kulüp Başkanı Metin Eker, şampiyonluğun büyük bir emeğin sonucu olduğunu belirterek, “Bir sezon boyunca sahada ter döken futbolcularımız, teknik ekibimiz ve bizlere her zaman destek olan taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde ettik. Bu şampiyonluk; inancın, azmin ve birlikteliğin eseridir” dedi.

Tüm sporseverleri şampiyonluk gecesine davet eden Eker, “Birlikte inandık, birlikte mücadele ettik ve birlikte kazandık. Bu gururu hep birlikte yaşamak için tüm halkımızı 15 Mayıs akşamı düzenleyeceğimiz şampiyonluk gecemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Sarıçam Kürkçülerspor camiası, elde edilen başarıyı coşkulu bir organizasyonla kutlamaya hazırlanıyor.




