Süper Amatör Küme Şampiyonlar Grubu’nda Sarıçam Kürkçülerspor, sezonun ilk haftasında Karataş Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Karataş Balıkçı Barınağı Yatırımı Masaya Yatırıldı
Karataş Balıkçı Barınağı Yatırımı Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

Sait ve Ayberk’in attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrılan Sarıçam temsilcisinde büyük sevinç yaşandı. Karşılaşma sonrası hem teknik heyet hem de futbolcular galibiyetin mutluluğunu taraftarlarla birlikte paylaştı.

Kulüp Başkanı Metin Eker, alınan galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, “Sezona galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi. Sahada mücadele eden tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıçam Kürkçülerspor’dan 3 Puanlı Başlangıç1

Takımın antrenörü Mehmet Uskalelier ise, “Oyuncularımız sahada istekli ve disiplinli bir oyun ortaya koydu. Bu galibiyet moral oldu ancak daha yolun başındayız. Önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Sarıçam Kürkçülerspor, ligin ikinci haftasında hafta sonu Aladağgücü ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Sevil Çakmak