Sarıçam Demirspor’un U11 takımı, Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Junior XS Cup Geleceğin Yıldızları Gelişim ve Oryantasyon Kampı Turnuvası’nda önemli bir başarıya imza attı. Turnuvada mücadele eden genç sporcular, kupayla Adana’ya dönerek kulüplerine gurur yaşattı.
Antalya’da anlamlı başarı
Kemer’de düzenlenen organizasyonda farklı takımlarla karşılaşma fırsatı bulan Sarıçam Demirspor U11 takımı, hem performansıyla hem de takım oyunuyla dikkat çekti. Turnuvayı kupa ile tamamlayan gençler, gelecek adına umut verdi.

Başkan Hasan İşler’den tebrik
Kulüp Başkanı Hasan İşler, turnuva sonrası yaptığı açıklamada genç sporcuları tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:
“Sarıçam Demirspor U11 takımımız Antalya Kemer’de düzenlenen Junior XS Cup turnuvasına katıldı. Gençlerimiz turnuvadan kupa alarak dönüyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, hepsiyle gurur duyuyorum.”

“Amacımız gelişim ve özgüven”
Turnuvanın sadece bir yarışma olmadığını vurgulayan İşler, “Bizim asıl amacımız gençlerimizin gelişimi. Hem bireysel hem de takım halinde hareket etmeyi öğrenmeleri, sosyalleşmeleri ve kendilerini göstermeleri için bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Farklı takımlarla oynayarak yeteneklerini sergileme fırsatı buldular” dedi.

Destek vurgusu
Başkan İşler, kulübe verilen desteklere de dikkat çekerek, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a ve Sarıçam Belediyesi Spor Daire Müdürü Kadir Gül’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sarıçam Demirspor’un altyapı yatırımları ve gençlere yönelik çalışmaları, elde edilen bu başarıyla bir kez daha karşılık buldu.




