Adana Şair ve Yazarlar Platformu, 32’nci Olağan Genel Kurulu’nun ardından başkanlığa seçilen Kurtul Çakın ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) gerçekleşen buluşmada kültür ve sanat alanında iş birliği imkanları ele alındı.
Platform heyeti, Adana’da bugüne kadar gerçekleştirdikleri kültür-sanat faaliyetleri hakkında bilgi verirken, önümüzdeki dönemde planlanan projeler ve ortak etkinlikler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kent kültürüne katkı sağlayacak çalışmaların artırılması konusunda karşılıklı iyi niyet mesajları verildi.

Çakın: Kültür ve Sanat Kent Yaşamını Zenginleştirir
ÇGC Başkanı Kurtul Çakın, kültür ve sanat faaliyetlerinin şehir yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirterek platformun çalışmalarını desteklediklerini ifade etti. Cemiyet olarak kültür-sanat alanındaki üretimlerin daha geniş kitlelere ulaştırılması için iş birliğine açık olduklarını vurguladı.
Anlamlı Hediye
Ziyaret kapsamında Adana Şair ve Yazarlar Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu, “Her masaya bir Atatürk” anlayışıyla hazırlanan Atatürk figürlü hediyeyi ÇGC Başkanı Kurtul Çakın’a takdim etti.
Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.




