Saimbeyli’de eski çocuk parkları yenileniyor
Saimbeyli Belediyesi, ilçedeki eski ve işlevini yitirmiş çocuk parklarını yenileyerek, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Saimbeyli Belediyesi, ilçedeki eski ve işlevini yitirmiş çocuk parklarını yenileyerek, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Saimbeyli Belediyesi yenileme çalışmaları kapsamında, eskimiş çocuk parkındaki ekipleri sökülerek yerine çocuklar için tasarlanmış, modern ve temiz oyun ekipmanları hizmete sundu.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, çocuklar için eskimiş parkları modern ve temiz hale getirerek, çocukların güvenle oynayabileceği alanlar olarak yeniden hizmete açtı.
Yenileme çalışmaları kapsamında Yeşilbağlar Mahallesi, Çorak Mahallesi ve Kandilli Mahallesi’ne yeni parklar kazandırıldı.
Mahallelerimize Hayırlı Olsun
Saimbeyli Belediyesi’nden yenilenen parklar hakkında yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Dal, çocuklarımızın mutluluğu için çalışmaya devam ediyor. Yeşilbağlar Mahallesi’nde eskimiş parklar yenilenerek modern ve temiz bir çocuk parkı kazandırıldı. Ayrıca, talepler doğrultusunda Çorak ve Kandilli Mahallelerimize de yeni çocuk parkları kuruldu. Başkanımız, park alanları hazır olduğunda tüm mahallelerimize yeni parklar kazandırmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: Özel Haber - Yasemin Güç