Ramazan Bayramında  çocuklar lunapark’ta eğlendi

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adnan Menderes Bulvarındaki Lunapark eğlence tesislerinde Ramazan Bayramını eğlenerek geçiren çocuklar çeşitli oyuncaklara binerek bayramı kutladılar. Ramazan Bayramında ailelerinden...

Ramazan Bayramında  çocuklar lunapark’ta eğlendi
Yayınlama: 12.04.2024
Düzenleme: 13.04.2024 20:13
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adnan Menderes Bulvarındaki Lunapark eğlence tesislerinde Ramazan Bayramını eğlenerek geçiren çocuklar çeşitli oyuncaklara binerek bayramı kutladılar. Ramazan Bayramında ailelerinden harçlıklarını çocuklar soluğu Lunaparkta alırken, daha küçük olanlar ise anne ve babaları ile birlikte gelerek çarpışan otomobillere binerek güzel bir gün geçirdiler.

 

Bayramda tatile gidemeyen Adana halkı en ucuz eğlence yerlerinden biri olan Lunaparkta çocuklarını eğlendirmek ve onlara güzel bir bayram yaşatmak istediklerini ifade ederek “Her bayram olduğu gibi bu bayramda yine çocuklarımızın istekleri doğrultusunda en ucuz bir yer olan Lunaparka gelmek ve çocuklarımızın eğlenebileceği tek bir yer olduğu için geldik.Çünkü aracımız olmadığı için ve bayram boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri de  ücretsiz yapınca bütçemize uygun olarak tercih etmek zorunda kaldık ve son derece memnun olduk yetkililere buradan teşekkür ettiklerini” söylediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.