Pozantı Belediyesi “Ekmek Fabrikası ve Aşevi” projesine tüm hızıyla devam ediyor
Pozantı Belediyesi, olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarına ara verilen Ekmek Fabrikası ve Aşevi projesinin tekrar başladığını duyurdu.
Pozantı Belediyesi, olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarına ara verilen Ekmek Fabrikası ve Aşevi projesinin tekrar başladığını duyurdu.

Pozantı Belediyesi vatandaşları ucuz ve hijyenik ekmekle buluşturmak, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek ulaştırmak amacıyla başlattığı Ekmek Fabrikası ve Aşevi projesine tüm hızıyla devam ediyor.
Kış ayını gelmesiyle birlikte olumsuz hava şartları nedeniyle Ekmek Fabrikası ve Aşevi projesine ara verilmişti.
Pozantı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte proje çalışmaları tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Pozantı Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve hijyenik ekmekle buluşturmak aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek ulaştırmak amacıyla başladığımız Ekmek Fabrikası ve Aşevi projemizin çalışmaları hava şartlarınında elverişli olmasıyla tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlayıp memleketimizin hizmetine açacağız. Bu memleketin çocuğu olarak bu memleketin her ferdi için var gücümüzle çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.”
Kaynak: Özel Haber - Yasemin Güç