Pirelli Yetkili Satıcısı Volkan Otomotiv; Adana’da 35.yılını özel bir davetle kutladı

Adana ve çevresinde otomotiv sektöründeki pek çok ürün grubunda hizmet sunan Pirelli’nin yetkili satıcısı Volkan Otomotiv, ileri teknolojilerle donatılan satış ve servis noktasının 35.yılını özel bir davetle kutladı.

Pirelli Yetkili Satıcısı Volkan Otomotiv; Adana’da 35.yılını özel bir davetle kutladı
Yayınlama: 21.07.2024
A+
A-

Volkan Otomotiv sahipleri Harput ailesi ev sahipliğinde Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini’nin de hazır bulunduğu davete Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Aladağ Kaymakamı Hasan Ali Kurt, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Adana Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çevik, Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, Pirelli Bölge Satış Müdürü Okan Erdoğan, Ülke Pazarlama Müdürü İpek Unaran, Pirelli Bölge Pazarlama Uzmanı Hande Gönkeser, Pirelli Bölge Satış Yöneticisi Şafak Çevirme ve çok sayıda davetli katıldı.

Pirelli’nin Adana’daki Volkan Otomotiv Bayisi: Premium Lastik Deneyiminin Adresi, Elektrikli Araçlara ve Premium Otomobillere Özel Çözümler Sunuyor.

Pirelli, Adana’daki otomobil tutkunlarına premium lastik deneyimi sunmak için Volkan Otomotiv ile gücüne güç katıyor. Adana’ da yenilenen en son teknoloji ile donatılmış tesisleri, geniş ürün yelpazesi, deneyimli kadrosu ve elektrikli araçlara ve premium otomobillere özel çözümleri ile Volkan Otomotiv bölgedeki en prestijli lastik merkezlerinden biri olmaya hazır.

Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini, “Adana’da Volkan Otomotiv ile birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Uzun yıllardır otomotiv sektöründe edindiğimiz deneyim ve Volkan Otomotiv’in Adana’daki köklü geçmişi ile bölgedeki müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda, elektrikli araçlara yönelik özel çözümler sunan Pirelli Elect ürün gamımız ve premium otomobiller için özel olarak geliştirdiğimiz terzi işi lastiklerimiz ile Adana’daki en seçkin sürücülere en iyi lastik deneyimini sunmak için hazırız.” dedi.

Volkan Otomotiv’in ortaklarından Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput ise Pirelli gibi bir lastik devinin iş ortağı olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Volkan Otomotiv olarak sektördeki 35 yıllık deneyimimizle, Adana ve çevresindeki müşterilerimize yeni satış ve servis noktamızda; güncel stoklarımız, geniş ürün gamımız ve ileri teknolojiye sahip makinelerimizle hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Yenilenen satış ve servis noktamızla bu bölgede müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılarken, Pirelli markasını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu

Kaynak: Volkan Otomotiv / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.