ÖZKUT ÖZDEMİR YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ’Nİ DEVRALDI

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı’na atanan Özkut Özdemir, Selahattin Baysal’dan görevi devraldı.

ÖZKUT ÖZDEMİR YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ’Nİ DEVRALDI
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’dan mazbatasını alan Özkut Özdemir basın mensuplarıyla bir araya gelerek Selahattin Baysal’dan görevi devraldı. Görevi devir alan Özkut Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BAŞKAN ÖZKUT ÖZDEMİR “Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar”

Merhum Genel Başkan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın bilge bir lider olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, cümlelerine şu şekilde başladı:

“Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar. Adanalı hemşehrimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan son dönem Türk siyasi tarihine damga vurmuş, bundan 10, 20, 30, 40 yıl önce ne demişse bugün aynen ortaya çıktığını gördüğümüz bilge bir liderdi. O büyük liderin çizdiği ilkeler doğrultusunda, evladı Dr. Fatih Erbakan’ın izinde siyaset anlayışımızı sürdürüyoruz. Adana, tarih boyunca Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olmuştur. Hem ekonomik hem de kültürel anlamda zengin bir geçmişe sahip olan bu şehir, ülkemizin geleceğinde de önemli bir rol oynamaya devam etmektedir. Bugün, burada Yeniden Refah Partisi’nin Adana il teşkilatının yeni bir döneme adım attığı bu anlamlı günü kutlamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu toplantıda, Genel Merkezimiz tarafından yeni il başkanı olarak atanmış olmamın gururunu ve sorumluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu önemli günde, öncelikle, partimize bugüne kadar hizmet etmiş ve katkı sunmuş olan değerli dava arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Milli Görüş ve Adil Düzen anlayışlarının kurucusu ve öncüsü merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın izinden yürüyerek siyaset yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Erbakan Hoca’nın, “Dava ehline, hizmet ehline, sadakat ehline” sözleri bizim için bir ilham kaynağı olmuştur. O’nun vizyonu ve ilkeleri, bizlere siyasetin ne denli önemli olduğunu ve halka hizmetin asıl gaye olduğunu hatırlatmaktadır.Bu bağlamda, Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın da şu sözlerini hatırlatmak isterim: “Bizim siyaset anlayışımız, insan odaklı, adil ve hakça bir dünya kurma gayretidir.” Bu sözler, partimizin misyonunu ve vizyonunu açıkça ifade etmektedir. Bizler, halkın sesi olmayı ve onların sorunlarına çözüm üretmeyi kendimize görev edinmiş bulunmaktayız.”

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI ÖZDEMİR: “ADANA, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN DİNAMİK ŞEHİRLERİNDEN BİRİDİR”

Başkan Özdemir, “Adana, Türkiye’nin en büyük ve en dinamik şehirlerinden biridir. Ancak, iktidar Adana’ya yeterli şekilde destek vermemesi ve yatırım yapmaması nedeniyle başta demografi k sorunlar ve işsizlik olmak üzere birçok sorunla da karşı karşıyadır. Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak Adana’nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dikkate alarak çözüm odaklı bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz. Şehrimizin ekonomik kalkınması, istihdamın artması ve sosyal hizmetlerin ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi için çalışacağız. Ayrıca, Adana’nın kültürel mirasını koruyacak ve şehrin sosyal dokusunu güçlendirecek projeleri hayata geçireceğiz.Bu toplantıda bir devir teslim törenini de gerçekleştireceğiz. Bu tören, geçmişte elde edilen başarıları anma ve yeni döneme fırsatı sunacak. Önceki dönem il Başkanlığı yapmış başkanlarımıza, benden önceki il başkanımız Selahattin Baysal’a, il ve ilçe yönetimlerimize, partimize yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Onların gayretleriyle elde edilen başarıları daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak Adana’da bundan önce olduğu gibi şimdi de güçlü bir teşkilatlanma ve etkin bir çalışma sergilemeyi hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için de tüm Adanalılara çağrıda bulunuyoruz. Hemşehrilerimizin hem partimize üye olmalarını hem de il ve ilçe yönetimlerinde yer almak için müracaat etmelerini istiyoruz. Şehrimizin ve halkımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözümler üretmek için hep birlikte aktif bir şekilde çalışmayı istiyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak Adana’mıza daha fazla katkı sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“GÖREV TESLİM TÖRENİNİNDE ÖZKUT ÖZDEMİR, SELAHATTİN BAYSAL’A PLAKET TAKTİM ETTİ”

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir  “Ben de şahsım adına yeni dönemde partimizin daha da ileriye gitmesi için kararlılıkla çalışacağımın taahhüdünü veriyorum” diyerek bir önceki dönem Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı olan Selahattin Baysal’a plaket ve çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.