Osmaniye’de “Aile Haftası Kortej Yürüyüşü” coşkuyla gerçekleşti
Osmaniye’de 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşünde, “Ailemiz Geleceğimiz” teması vurgulandı. Vali Erdinç Yılmaz, ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirtti.
Osmaniye’de 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşünde, “Ailemiz Geleceğimiz” teması vurgulandı. Vali Erdinç Yılmaz, ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirtti.

Osmaniye’de “2025 Aile Yılı” kapsamında düzenlenen “Aile Haftası Kortej Yürüyüşü” Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’ndan başlayıp Valilik binası önünde sona erdi.
Yürüyüşe Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra kamu kurumları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte “Ailemiz Geleceğimiz” teması öne çıktı.
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, aile kavramının önemine vurgu yaparak, Bugün Dünya Uluslararası Aile Günü nedeniyle çocuklarımız, hemşerilerimiz, ilimizin değerli yöneticileri hep birlikte yürüyüş gerçekleştirdik. Biliyorsunuz arkadaşlar bu sene Sayın Cumhurbaşkanımız aile yılı ilan etti. Aile yılı çerçevesinde de birçok etkinliklerimiz var. Hepimiz şunu da çok iyi biliyoruz ki aile her şeyimiz, geleceğimiz, bugünümüz, yarınımız aile Türk milletinin, Türk toplumunun temelini oluşturan temeldir. Ayakta tutan kolonlarıdır ve aile bizim için Türk milleti için çok değerli ve kutsal bir birimdir” dedi.
Kaynak: İHA