Ortaöğretim 2024-KPSS Sınavı İçin Nüfus Müdürlükleri Pazar Günü Açık Olacak

15 Eylül 2024 Pazar günü uygulanacak olan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) için sınav günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

Ortaöğretim 2024-KPSS Sınavı İçin Nüfus Müdürlükleri Pazar Günü Açık Olacak
Yayınlama: 14.09.2024
A+
A-

Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) için nüfus müdürlüklerine gidecek olan adaylar kurumların çalışma saatlerine odaklandı. Mağduriyet yaşanmaması için Nüfus Müdürlüklerinin 15 Eylül Pazar günü açık olacağı bildirildi.

15 Eylül’de Nüfus Müdürlükleri Kaça Kadar Açık?

Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) için tüm illerdeki Nüfus Müdürlükleri 15 Eylül Pazar günü açık olacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) kimliğini kaybeden adayların mağduriyetini gidermek amacıyla sınav günü açık tutulacak nüfus müdürlüklerine başvuranlara görevli personel tarafından, ” 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı’na (2024-KPSS Ortaöğretim) girecek adaylardan; T.C. Kimlik Kartı’nı kaybeden, T.C. Kimlik Kartı’nda fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için sınav yapılacak merkezlerde Ek’te sunulan İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri; İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 15 Eylül 2024 Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacak ve söz konusu Müdürlüklere başvuran adaylara; Müdürlük personeli tarafından fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu “Geçici Kimlik Belgesi” düzenlenecektir”  denildi.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.