“Nefes Alan Kumaşlar kanser hastalarının en önemli tercihi olmalı! “

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak - Adana’ da 40 yıldan bu yana tekstil işiyle ilgilenen son 15 yıldır ise otantik giyim üzerine çalışan Kadriye...

“Nefes Alan Kumaşlar kanser hastalarının en önemli tercihi olmalı! “
Yayınlama: 16.09.2023
Düzenleme: 16.09.2023 18:09
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Adana’ da 40 yıldan bu yana tekstil işiyle ilgilenen son 15 yıldır ise otantik giyim üzerine çalışan Kadriye Tufan, nefes alan kumaşları özellikle tüm müşterilerine tavsiye ettiğini fakat önemle kanser hastalarına önerdiğini söyledi.

Kadriye Tufan, “ Etnik ve marjinal kıyafetlerde özellikle keten doğal kumaş grubu satmayı tercih ediyorum. Mesela ağaçlardan yapılan kumaşlar kanser hastaları için çok önemlidir. Biliyorsunuz ki kumaşlarda akrilik olduğu zaman direkt terle birlikte cilde geçiyor ve  ciltte  kanser yapıyor. İnsan vücüduna inanılmaz zararlı. Benim müşterilerime önerdiğim ve sattığım ürünler genellikle pamuk, keten veyahut dokumadır. Hep bu tarz kumaşları satıyorum, otantiklikten ziyade sağlıklı diye satıyorum kumaşında akrilik olduğu zaman mağazama asla getirmiyorum. Ben bile kendim pamuk ve keten giyerim hem kanser hastalarımız hemde hiç kanser olmamış vatandaşlarımız için bu cok önemli. Kumaşlarda akrilik olmamalı ben otantik giyime nefes alan kumaşlar diyorum. Çünkü  insan vücüdü nefes almalı insan giydiği zaman özgür bir ruh olmalı, marjinallık artı sağlık benim için önemli” dedi.

RUHLARI GENÇ

Tufan nefes alan kumaşlarının yanı sıra marjinal ve sağlıklı giyimi tercih eden müşterileri hakkında şu ifadeleri kullandı ;“ Müşterilerimin yaş aralığı 18 den başlıyor 75 -80 e kadar çıkıyor. 75 yaşında müşterim geliyor en canlı elbiseni ver bana diyor. Çünkü ruhları genç. Ekonomi yönünden baktığımız zaman gerçekten satışlarda büyük bir azalma var insanlar benim mağazama geldiği zaman 4-5-8 ürün alabilirken bir iki parçaya düştüler insanlar almak istiyor ama bütçeleri yeterli gelmiyor maalesef”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.