Necla Yılmaz: Eski muhtar tüm binayı boşaltıp gitti

Çınarlı Mahallesinin yeni muhtarı Necla Yılmaz, muhtarlık binasında kalan bir masa-sandalye ile göreve başladı.

Necla Yılmaz: Eski muhtar tüm binayı boşaltıp gitti
Yayınlama: 24.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış -Çınarlı Mahallesi’nin önceki dönem muhtarından görevi devralan yeni muhtar Necla Yılmaz, muhtarlık binasını görünce isyan etti. Yılmaz, “Eski muhtar muhtarlık binasındaki her şeyi söküp götürmüş. Geriye sadece 1 masa-sandalye ve 4 yıldır teslim edilmeyen evraklar kalmış” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çınarlı Mahallesi’nde önceki dönem muhtarından büyük bir oy farkı ile seçimi kazanıp görevi devralan Çınarlı Mahallesi’nin yeni muhtarı Necla Yılmaz, muhtarlık binasına gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. Yaklaşık 40 yıldır Çınarlı Mahallesi’nde görev yapan mahallenin eski muhtarının görevinin sonlanmasının hemen ardından muhtarlık binasındaki her şeyi söküp götürdüğünü görmesi üzerine şaşkınlığına gizleyemeyen Necla Yılmaz, muhtarlık binasında kalan 1 masa ve sandalye ile görevi yürütmeye çalışıyor. Yılmaz, “Eski muhtar çok uzun yıllardır Çınarlı Mahallesi’nde muhtarlık görevi yapıyordu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni muhtar seçilmemin üzerine muhtarlık binasına geldiğimde gerçekten şaşırdım ve üzüldüm. Eski muhtar, binadaki her şeyi söküp götürürken, sadece 1 masa- sandalye ve en az 3-4 yıldır teslim edilmeyen evrakları bırakmıştı. Muhtarlık binasındaki birçok eşyayı belediye bize temin ediyor. Bu şekilde götürülmesi son derece yanlış bir hareket. Şu an kısıtlı imkanlarla görevimi yürütmeye çalışıyorum. Bu şekilde kısıtlı imkanlar ile takdir edersiniz görev yürütmek son derece zor. Mahalleye daha iyi hizmet taşıyabilmek için konunun bir an önce çözülmesi gerekmekte” şeklinde konuştu.

YETKİLİLERİN BİR AN ÖNCE KONUYU ELE ALMASI GEREKMEKTEDİR”

Eski Muhtarın, muhtarlık binasındaki tüm eşyaları götürmesi üzerine yaşadığı mağduriyeti dile getiren Çınarlı Mahallesi muhtarı Necla Yılmaz, konuyu yetkililere ilettiğini ve bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydetti. Yılmaz, “Muhtarlık binasındaki eşyaların birçoğunu bizlere belediyeler temin ediyor. Eski muhtarın tüm eşyaları götürmesi üzerine bende konuyu Seyhan Belediyesi’ne ilettim. Bu konunun hem araştırılmasını hem de mağduriyetimin bir an önce giderilmesini bekliyorum. Muhtarlık binasına gelen mahalle sakinleri de gördükleri karşısında şaşkına dönüyor. Bu şekilde mahalleye hizmet vermek oldukça güç bir durum oluyor. Muhtarlık binasında en az 3-4 yıldır mahalle sakinlerine teslim edilmemiş evraklar bulunmakta. İçinde bulunduğumuz güç durumun bir an önce çözülmesi ve mahalle ile daha yakından ilgilenebilmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.