Mustafa Eren’den destek çağrısı

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, “Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Mustafa Eren’den destek çağrısı
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, birinci lig yolunda Adana Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve tüm Adanalıları yanlarında görmeyi çok istediklerini söyledi.

İki yılda iki şampiyonluk yaşayarak Adanalılara büyük bir heyecan yaşattıklarını dile getiren Eren, “Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu, Sportif Direktör Hakan Menekşe ile anlaştıktan sonra takımlarına önemli oyuncuları kazandırdıklarını belirten Mustafa Eren, “Takımımız yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu Karacasu’da devam ettiriyor. Çalışmalar 6 Ağustos’a kadar sürecek. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Maçlar başlayana kadar istenen düzeye geleceğiz” diye konuştu.

Eren, Kaplanlar Grubu, Liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin takımlarına yeni sezonda tam destek vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.