Murat Zöhre’nin anne acısı
Seyhan Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Murat Zöhre’nin annesi Necla Zöhre son yolculuğuna uğurlandı.
Seyhan Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Murat Zöhre’nin annesi Necla Zöhre son yolculuğuna uğurlandı.

90 yaşında 5 çocuk annesi olan merhume gözyaşları arasında Akkapı Mezarlığı’nda defnedildi.
Cenaze törenine; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin, Önceki dönem milletvekilleri İbrahim Özdiş, Turgay Develi ve Zülfikar İnönü Tümer, Yeni Adana İmar AŞ Genel Müdürü Hamdi Şevik, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, ÇGC Genel Sekreter Vekili Mustafa Özke, CHP Seyhan ilçe Başkan Yardımcısı Remzi Zühre, Suat Özçelik, gazeteciler ve aile yakınları katıldı.
Kaynak: Çukurova Gazeteciler Cemiyeti / Haber Bülteni