Muhtar Özbelli: Mahallemizin ileri gelenleriyle ayda bir kez toplantı yapıyoruz

Yeni Baraj Mahallesi muhtarı Zuhal Özbelli, ” Vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerini not alarak yetkili makamlara ileterek sorunlarımızı çözmeye başladım” dedi.

Muhtar Özbelli: Mahallemizin ileri gelenleriyle ayda bir kez toplantı yapıyoruz
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Seçimde önce Kadın Adayları Destekleme Derneğinin iki dönem başkanlığını yapan 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Adana’nın Seyhan İlçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi muhtarlığına adaylığını koyarak seçilen Zuhal Özbelli oturdu mahallenin sorunlarını bildiğim için iç zorluk çekmediğini ifade etti.

Yönetici olarak iş hayatından emekli olduğunu ifade eden Yeni Baraj Mahallesinin adın muhtarı Zuhal Özbelli, “Yeni Muhtar olmama rağmen çok çabuk adapte oldum ve ilk işim mahallemi gezerek sorunları tespit ettim. Esnaf ve seçmenlerime teşekkür ziyaretlerimi yaptıktan sonra belediyelerimiz,sağlık ocağımız, cami hocalarımız tanışarak vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerini not alarak yetkili makamlara ileterek sorunlarımızı çözmeye başladım.Beni herkes tanır ve yöneticilikten gelme huyum olduğu için sonuna kadar gider,ardından problemlerimizi çözerim”dedi.

 

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.