Bulgaristan'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarılı performansla Avrupa beşincisi olan ve gösterdiği başarıyla Milli Takım kadrosuna seçilen Yiğit Hamza Egemen, Ceyhan Belediyesi'nde ağırlandı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, genç milli sporcuyu belediyede ağırlayarak elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Yıldız, Ceyhan'ın yetiştirdiği başarılı sporcuların uluslararası arenada elde ettiği derecelerin ilçe adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Milli Sporcu Yiğit Hamza Egemen'e Ceyhan Belediyesi'nden Tam DestekDünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısının ardından Milli Takım kadrosuna dahil edilen Yiğit Hamza Egemen, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele edecek.

Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, genç sporcuya başarı dileklerini ileterek, uluslararası organizasyonda ay-yıldızlı formayla mücadele edecek olmasının hem Ceyhan hem de Türkiye için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

"Yolun açık olsun Yiğit Hamza"

Feke Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına başladı
Feke Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına başladı
İçeriği Görüntüle

Başkan Vekili Yıldız, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Genç sporcumuz Yiğit Hamza Egemen'le gurur duyuyoruz. Bulgaristan'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa beşincisi olan ve Milli Takım'a seçilen Yiğit Hamza'yı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Ülkemizi Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek genç sporcumuza yürekten başarılar diliyorum. Yolun açık olsun Yiğit Hamza."

Ceyhan Belediyesi, ilçeden yetişen sporcuların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, gençlerin spora yönlendirilmesi ve ulusal başarılarının artırılması için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi