CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kadınların dayanışma ve iş birliğiyle kurulan Meryem Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden uyarı!
Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden uyarı!
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Müzeyyen Şevkin’den Meryem Kadın Kooperatifi’ne Ziyaret (1)

“El Emeği Göz Nuru Ürünleri İnceledi”

Ziyarette kooperatif üyesi kadınların el emeği göz nuru ürünlerini inceleyen Şevkin, üreten, paylaşan ve dayanışma içinde olan tüm kadınlara teşekkür etti.

Milletvekili Müzeyyen Şevkin’den Meryem Kadın Kooperatifi’ne Ziyaret (2)

Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür


CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ayrıca, kadınlara destek sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, kooperatifin önemine dikkat çekti, "Adana Büyükşehir Belediyemizin çatısı altında kadınların dayanışma ve işbirliğiyle kurulan Meryem Kadın Kooperatifi’ndeki emekçi kadınları ziyaret ettik. El emeği göz nuru ürünlerle, üreten, paylaşan ve dayanışan tüm kooperatif üyesi kadınlara ve Adana Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz."

Kaynak: Haber Merkezi