Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 7–11 Eylül 2025 tarihli tahminlerine göre, Adana’da hafta başında gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel olarak başlayacak yağışların salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.
Öğleden Sonra Sağanak Uyarısı
7 Eylül Pazar günü en yüksek sıcaklık 33, 8 Eylül Pazartesi 32, 9 Eylül Salı ise 31 derece olacak. Bu 3 günde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlarla birlikte kentte sıcaklık birkaç derece düşerken, nemin %90’ın üzerine çıkması bunaltıcı bir havayı da beraberinde getirecek.
Haftanın En Serin Günü Salı
Salı günü 22–31 derece arası sıcaklıkla haftanın en serin günü yaşanacak. Ancak yüksek nem, havayı beklenenden daha ağır hissettirecek.
Sıcaklar Geri Geliyor
10 Eylül Çarşamba günü parçalı bulutlu ve yağışsız geçecek. 34 dereceye yükselen sıcaklıkla birlikte nem oranı %95’e kadar çıkacak. 11 Eylül Perşembe günü ise sıcaklık 36 dereceye kadar tırmanarak kavurucu yaz havası geri dönecek.